Vad kostar en show?
Det är beroende på vilken show du väljer. Utifrån fast grundpris tillkommer resa samt eventuellt hotell. Kontakta oss för att få en offert till just ditt event.

Hur lång tid innan måste jag boka?
Det är beroende på när ditt event är, vardagar är ofta tillgängligare än helger. Men ett bra riktmärke är ca tre veckor innan ditt event, men de finns de som ringt dagen innan och haft tur!

Vad krävs i ljud- och ljusanläggning?
Det är viktigaste är att alla ser och hör bra! Detta är ett måste för att showen ska bli så bra som möjligt. John Martin har alltid med egen ljudanläggning och du får alltid vid bokning en showspecifikation för att underlätta ditt arrangemang. Är det ett större event så pratar vi igenom med dig som är arrangör vad som behövs, John Martin har både större PA-anläggning och ljusramper.

Kan John Martin mingeltrolla eller gå runt bland borden och trolla lite innan eller efter showen?
Nej! John Martin gör inte ”mingeltrolleri” eller ”går runt bland borden”!

Kan John Martin göra två korta shower istället för en?
Både ja och nej, John Martins shower ”Ur trollkarlens hatt" och ”52 nyanser av John Martin” är utvecklade och skapade för att presenteras i ett stycke och passar inte att dela av. Däremot kan John Martin göra två shower med olika innehåll. Showen ”Illusions by John Martin” går att få med paus om så önskas. Kontakta oss för mer information!

Gällande showen ”Ur trollkarlens hatt”? Är det viktigt att barnen är minst 15 stycken och över 6 år?
Ja, det är viktigt framför allt gällande åldern! Showen bygger mycket på att barn ur publiken både medverkar i olika nummer och att publiken lever sig in i showen. Är det yngre barn än 6 år fungerar inte detta, inte heller om det är mindre än 15 barn i publiken.

Kan John Martin komma hem och underhålla på mitt barns födelsedagsfest?
Absolut! Boka en barnkalasshow!

Kan John Martin ge showen på engelska?
Inga problem! John Martin uppträder ofta på event med internationella gäster. Berätta när du bokar att du önskar showen på engelska.

Kan John Martin skicka en autograf?
Ja, det går jättebra! Skicka ett frankerat svarskuvert med ditt namn och adress så kommer ett signerat vykort inom någon dag!

Skicka till:
John Martin
Mellangatan 19 B
861 32 TIMRÅ
         

Copyright John Martin © 2016. All Rights Reserved.