John Martin on Facebook John Martin på Instgram
John Martin hälsar dig välkommen in i en magisk värld av trolleri, illusioner; häpnadsväckande magi och en kväll fylld av skratt, fascination och mängder av åskådarens medverkan!
Du har säkert sett en trollkarl förut men med sin starka utstrålning och karismatiska personlighet bjuder John Martin på en show som du aldrig upplevt tidigare!
Du kommer snabbt förstå varför han är en av norra Sveriges absolut mest bokade artister inom sitt gebit!

John Martin har varit professionell underhållare sedan 1993 och är idag den mest skinande illusionisterna på den Svenska scenen och underhåller regelbundet på olika event runt om i hela landet. John Martin är oerhört bra på att skapa god stämning med sin avslappnade och öppna stil. Det går bara inte att värja sig för denna charmör som från scenen smittar av sig med sin glädje och entusiasm!

Välj John Martin när du vill:
- Sätta fart på ditt event.
- Lansera något nytt.
- Utveckla relationen med kunder eller medarbetare.
- Göra ett spännande inslag på krog eller restaurang.
Är du festansvarig på ditt företag eller letar du efter det där lilla extra till jubileet?
Oavsett ramarna för er nästa tillställning har John Martin alltid en bra lösning som förvandlar hela upplevelsen till en mycket prisvärd och minnesrik afton.
Intresserad att boka John Martin eller få mer information?

Använd detta smidiga formulär för att kontakta oss så hjälper vi dig med allt du behöver veta.
John Martin kan du naturligtvis även boka via er vanliga eventbyrå eller valfri artistförmedling om ni redan samarbetar med en sådan.

När ni vet vad ni vill ha men inte hur!
John Martin har varit delaktiga i att skapa många fantastiska events där John Martin i ett nära samarbete med arrangören skapat minnesvärda och exklusiva tillställningar. Kontakta John Martin för en kostnadsfri konsultering.

Mer än underhållning...
Behöver ni scen och/eller teknik så som ljud och ljus till ert event?
För en modest kostnad kan John Martin hjälpa er med allt ni behöver för att skapa ett verkligen professionellt arrangemang. Kontakta oss för mer information!
 
Foto:Anders Eliasson - OBS! Får ej användas utan skriftligt tillstånd från upphovsmannen
     

Copyright År © 2019. All Rights Reserved.