”Timrås egen magiker John Martin fick uppdraget att trolla för eleverna. Det var mycket uppskattat. John Martin drog ner mängder av jubel och applåder för sina magiska tricks.”
Dagbladet

"Denne äkta och duktige trollkarl fanns på plats för att underhålla. Några i publiken fick också komma upp på scenen och hjälpa till, men säkert var de efteråt lika ovetande som övriga publiken om hur tricken gått till."
Sundsvalls Tidning

"I lördags var det trollerishow på programmet - en barn och familjeshow av och med John Martin där publikkontakten med de hänförda småttingarna i publiken var på topp från första till sista trick"
Örnsköldsviks Allehanda

"För första gången i historien bjöds det igår på trolleri på Janne Vängmanstorpet i Risnäs. Det var John Martin som framförde sin magiska show och den gick inte av för hackor"
Västernorrlands Allehanda

"John Martin är rapp i munnen och bra på improvisera. Han är naturligtvis fingerfärdig och har bra känsla för sina magiska nummer"
Dagbladet

”Trollerikonstnären John Martin från Timrå lockade fram såväl skratt som förundrande blickar och funderingar från sin unga publik. Hur kunde den saken bara försvinna och hur kunde så många färgglada näsdukar rymmas i handen.”
Örnsköldsviks Allehanda

”Från första stund hade John Martin barnen med sig. Till barens stora förtjusning och glada skratt trollade han bort både det ena och det andra.”
Tidningen Ångermanland
           

Copyright John Martin © 2016. All Rights Reserved.