Super tack, du ska veta att så många var helt imponerad av dig och din show. Du förgyllde min och Kristinas kalas, det var helt suveränt bra.
/Roger och Kristina
Papperskungen AB

Tack! Din medverkan var klockren. Bli inte förvånad om jag hör av mig igen..
Elisabeth Eng Åkerlund, SF - Filmstaden Sundsvall

Hej John,
Helt klart imponerad av ditt framträdande. Proffsig med en blandning av ironi och glädje. Du bjuder på dig själv och får dina gäster att skratta och gå in med intresse för showen. Kunden i fråga var mycket nöjd över överraskningen och de tyckte showen var mycket bra!
Mvh Katarina, Hussborgs Herrgård

John Martin startade sin show i ett rasande tempo och trollband alla elever som var närvarande! Vid ett flertal nummer lurades alla barn av trollkarlen att tricket hade gått fel eller att barnen genomskådat honom, men det var en del av numret då han därefter genomförde sitt trick riktigt professionellt! Efter uppträdandet blev det många diskussioner ute i klasserna om hur han gjorde de olika tricken! John Martin har en enastående förmåga att fånga barn, i varierande ålder, på ett riktigt strålande sätt! Alla barn på skolan var mer än nöjda med John Martins uppträdande! Jag kan varmt rekommendera John Martin om ni funderar på att anlita en trollkarl!!!
Jimmy Andersson, Fagerviks skola

Överraskande, busig och oväntad show bjöd magikern John Martin på inför en imponerad publik... En publik som ena minuten fick sej ett gott skratt till att emellanåt tycka det var oerhört spännande och nästan lite "nervpirrigt". Med skicklighet gjorde han tricken på ett sånt sätt att inte någon hade en chans att hinna med i hans fingerfärdighet... Kan absolut rekommendera John Martin, kändes som showen var genomtänkt i allt från en stor blandning av trolleritrick, klädsel till den snygga backdropen bakom scenen.
Helt enkelt en toppenbra show som är värd att boka!
Vid pennan... Helena Z från Lycksele :)

John Martin är en mycket väl begåvad och skicklig illusionist. Dessutom har han lyckats sporra mig till att satsa på en karriär som magiker
Julien Dauphin, f.d. show producent EMA Telstar

Trollkarlen John Martin har roat barn och vuxna inom Timrå kommuns barnomsorg med sin färdigheter. Hans trolleri har rönt både förundran och uppskattning.
Eva Johansson, Timrå kommun

John Martin har underhållit vid ett flertal tillfällen i IKEA-huset (nu mer Birsta City). hans uppträdande har alltid varit populärt och mycket underhållande. Vi kan varmt rekommendera hans skicklighet.
Peter Stenquist, ägare Gallerix

John Martin har som magiker underhållit våra gäster ombord i två års tid. i vår a la carte restaurang har John Martin gjort close up trick, han har dessutom framfört en magisk midnight show i fartygets nattklubb. Han har också underhållit våra barnpassagerare med sina otroliga, fantastiska tricks. Som den öppna och vänlig person John Martin är har han snabbt vuxit till en verklig tillgång i vårt team. Han har ständigt sökt nya utmaningar i sitt arbete och varit verklig förnöjelse för oss och som den begåvande artist han är, vet vi att han är redo för allt större utmaningar i magins tecken. Vi önskar magisk framgång åt vår vän John Martin! Tack för ett gott samarbete.
Elisa Laiho, m/s Isabella - Viking Line

Vi i IFK Östersund engagerade John Martin vid vår årliga "Höstfest" för förenings herr- och damlag, funktionärer samt sponsorer. Och vilken succé det blev!! Med fantastiska tricks och roliga kommentarer trollband han den 120 personer stora publiken. Denna show kan varmt rekommenderas!!
Thomas Fessé, IFK Östersund

Helt överlägsen show! Mina kunder blev väldigt nöjd med både julbord och underhållningen av dig !
Christian Lindholm, Reband Produkter
         

Copyright John Martin © 2016. All Rights Reserved.